Uteritt


Kommentarer
Postat av: Jessica-Stalltjej.se-Vinn Schockemöhleschabrak

Det låter trevligt tycker jag! Men ett tips kan vara att INTE LINDA UNDER RIDPASSEN om du är ovan, för dels kan lindorna åka upp och ni kan gå omkull om ni har otur, och dels kan minsta lilla för mycket dragna linda leda till skador om du har dem på längre stunder. Därför rekommenderar jag att du tränar på att linda och linda av utan att rida, kanske bara en promenad runt stallet och så av med dem, för om det tar en halvtimma att få dit dem så sitter de garanterat ojämnt. För Lexx skull.. När du kan linda alla fyra benen på fem minuter är du nog redo att rida med dem! (Så lärde jag mina elever när jag var instruktör och så fick jag lära mig på hästskötarlinjen..)



Sv: En väldigt tänkvärd och intressant kommentar som vi kan lära mycket av, det tackar vi för. Ja vi var rätt jobbiga i början, särskilt jag, med våra reklamkommentarer, men samtidigt visste vi att det är ett av väldigt få sätt att få folk att hitta in. Det och tävlingar, liksom :)

Så vi fortsatte. Och fortsatte lite till. Och du behöver INTE ha dåligt samvete för att du inte läser allt, det är alldeles förståerligt, det gör inte jag heller hos alla de som jag tittar in hos. Ofta skummar jag bara lite och sen kommenterar jag det som känns mest relevant.

Det är jättebra att du berättar hur du upplever vår blogg, för då är det lättare för oss att försöka anpassa oss så att ni läsare trivs.

Vi har börjat med färre inlägg per dag, och nu ska vi försöka att göra dem lite kortare också, om det inte är ett ämne som KRÄVER lite mer djupgående texter. Som foderstrupsförstoppning-inlägget jag skrivit ikväll som kommer upp imorgon. Det är rätt långt, men det beror ju på att man ska skriva om symptom, behandling, förebyggande osv. Att bara skriva att foderstrupsförstoppning är detsamma som att hästen får i sig torr mat som fastnar i foderstrupen och sväller till en propp så den kan dö, är lite i underkant..



Jag törs nog tala för både mig och Agnes och säga att det är jätteskönt att hitta kommentarer som den du lämnat, för det är så vi kan förbättra saker. Och det vill vi ju. Vi VILL bli lite större. Det är en ambition vi har.. sen om vi når dit återstår att se.

Mvh Jessica

2012-02-03 @ 00:05:40
URL: http://stalltjej.se
Postat av: Agnes - Stalltjej.se

På söndag kommer förhoppningsvis våra linda-ben videos upp, bara nämner ^^,



Precis som Jessica skriver, ha inte dåligt samvete över att du inte läser allt, jag har ju fan fingerdiarré!! Jag kämpar med att hålla mina inlägg korta, de blir gärna väldigt långa när jag väl börjar skriva. Så går det när man är van att skriva böcker/noveller och gärna skriver 10 000 ord i timmen.. Brukar skriva ett blogginlägg och sen radera minst hälften, heheh! :D



Men tack för du tar dig till att berätta vad du tycker, det hjälper oss alltid avsevärt, och det är via sådana kommentarer som vi kan förändra och bli en bättre blogg :)

2012-02-03 @ 01:16:18
URL: http://stalltjej.se
Postat av: Sofia

Sv: tack detsamma! :)

2012-02-03 @ 07:12:06
URL: http://tuvaosofia.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv; Jag vet ! det är lätt hänt ! ;) Han är sååå söt !

2012-02-03 @ 07:44:27
URL: http://thebestforhorses.blogg.se/
Postat av: Emelie - ponylove.blogg.se

Sv: Tack! Jag älskar dom med:D Och speciellt min!



Lexx var ju super fin han med!

2012-02-03 @ 07:46:30
URL: http://ponylove.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: Jag ska dit torsdag och lördag :) Ska du till ghs?

2012-02-03 @ 08:00:55
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: PATRICIA

svar: visst va det hemskt :o

2012-02-03 @ 08:27:42
URL: http://ponnynceline.blogg.se/
Postat av: my

sv; Kul att du vill vara med :D Jag kan förklara lite bättre. Om du kommenterar min blogg alltså i olika inlägg och så, eller att du följer mig via bloglovin, gör reklam för min blogg på din blogg och så. Jag kanske också tycker din blogg är bra så jag tycker den borde lyftas fram.



Tack så mycket. Han är riktigt fin! :) Han är ingen isis utan en korningsponny. Han har haflinger i sig. Han är väldigt speciell då han är en ganska liten ponny. Jag tror han är en C ponny, men han är väldigt kraftig då han kan ta runt 90 kilo (fast då bara någon gång ibland då han har spatt) så jag tycker ha borde ha isis i sig haha men det står inte något om det i hans pass.



Haha nu blev det värsta boken om honom haha :p

2012-02-03 @ 08:43:17
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: PATRICIA

svar: håller med dig lite faktiskt ;)

och va lyxigt, enda gången jag kommer åt charlies är i globen :(

2012-02-03 @ 08:55:13
URL: http://ponnynceline.blogg.se/
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Kul att du börjar lära dig att linda benen! Är alltid kul att kunna matcha med snygga benlindor! :) Dock är jag oftast för lat för att göra det :P

Brr, ja det var riktigt kallt att vara ute och promenera :P

2012-02-03 @ 08:56:16
URL: http://cathie.se
Postat av: Linnéa

Du har riktigt trevlig blogg. =)

2012-02-03 @ 09:18:36
URL: http://www.linneamarkstrom.se
Postat av: OLIVIA CARLSSON- American Paint Horses

SV: Självklart gör jag det! ;)

2012-02-03 @ 09:36:22
URL: http://oliviawestern.blogg.se/
Postat av: josefine

SV; haha, faktiskt inte! För vi drog hem efter det haha ;)

2012-02-03 @ 09:57:27
URL: http://fantasias.blogg.se/
Postat av: Elin

Hhihi vad roligt då ksk du vill vara med i vår outfit-täävling på bloggen? En ny vinnare koras varje vecka. Klicka här i så fall!http://skimmelcheyernaa.blogg.se/2012/january/veckans-outfit-tavling.html#comment (det är inte jätteviktigt med matchingen egentligen men lite kul med bilder)¨



Är oxå väldigt tacksam när "monsterskötarna" är trevliga och stannar sina oerhört skrämmande(enligt hästarna iaf) monster, men tyvär är det ju en hel del som bara kör på lite extra fort om det kommer en häst. Dårar!



Kram på dig och ha en trevlig dag!

2012-02-03 @ 21:01:32
URL: http://skimmelcheyernaa.blogg.se/
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag vill också lära mig linda :)

Det kan ju bli så fina outfits om man har t. ex. matchande schabrak och lindor :D



Svar. Haha, ja ;) man kan ju inte förvänta sig att de sitter för alltid ;)

Fast en eller två stenar syns ju inte så mycket :)

Funderar på att skaffa både ett svart och silvrigt .. hehe :p

2012-02-03 @ 22:30:29
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback